• Persoonlijke en professionele teksten op maat
  • Uw schrijfpartner voor huwelijk, geboorte, afscheid, geschenk,...
  • Geschreven vanuit het hart

Ook u schrijft! Ik verneem graag uw ervaring met mijn creaties en wat ze voor u hebben kunnen betekenen.

Reactie plaatsen

Reacties

DANIELLE VAN DER GUCHT
een jaar geleden

Sterk bezig! Oh zo trots op mijn knappe dochter!❤

Oudercomité O.L.V van Lourdes Ekeren
een jaar geleden

Wij hebben bij ons oudercomité de luxe om iemand als Aline in ons team te hebben. Niet alleen kan zij gevoelige mails perfect verwoorden, ze heeft voor onze activiteiten ook twee prachtige verhalen geschreven. De ene was een wandelzoektocht met Kornelius kwak in de hoofdrol, de andere een lichtjeswandeling over elfje Lumièra. Beiden heel mooie verhalen, die onze kinderen van de school volledig betoverden. Weken nadien werd er nog over Kornelius en Lumièra gesproken. Wij gaan zeker nog beroep doen op deze fantastische schrijfster.

Pagliaro Veronique
een jaar geleden

De eerste keer dat ik een verhaaltje las van Aline, was voor een wandelzoektocht voor de school van onze kindjes. Samen de wandeling met Kornelius Kwak maken, was zo leuk. En hoewel onze kindjes (8 en 10 jaar)al wat ouder zijn gingen ze toch helemaal op in het verhaal.
Omdat ik zo tevreden was over het verhaaltje heb ik Aline ook iets laten schrijven aan mijn beste vriendin voor Nieuwjaar. Zij wist perfect te verwoorden wat ik mijn vriendin wilde wensen voor het nieuwe jaar.
Dit jaar vier ik met mijn beste vriendin onze 20-jarige vriendschap en ik weet al wie ik ga inschakelen om er een speciaal persoonlijk cadeau van te maken.

Tom Luyckx (Losato)
een jaar geleden

Een zaak opstarten, er komt wat bij kijken (vooral veel gepieker).
Tegenwoordig moet elk bedrijfje een website hebben en dan moet je daar nog teksten voor verzinnen. Het telt allemaal op.
Laat je bijstaan door mensen met kennis van hun vak!
Ik heb gekozen voor LettersbyAline om m'n website die nodige invulling te geven en zou iedereen aanraden hetzelfde te doen. Zeker als je er een persoonlijke touch aan wil geven!
Dank u Aline om de waarden van m'n bedrijf zo mooi te verwoorden.

Luc Van Mulders
een jaar geleden

Thanks Aline voor de treffende, mooie en ontroerende eindejaars ode die je voor mijn moeder hebt geschreven, schrijven is een kunstvorm geworden dankzij jou super

Veronique Roman
een jaar geleden

Hoi Aline,

Onze gevoelens zijn perfect verwoord in onze ‘lettersbyAline’. De details waar je aan gedacht hebt, erin verwerkt hebt zijn zo mooi en persoonlijk!
Het was een emotionele ervaring, maar eentje waar ik geen moment spijt van heb gehad.
Je bent een enorme warme, geweldige, lieve madam die voor ons iets enorm waardevols gecreëerd heeft!
Dankjewel Aline!

Sarah Heyman
een jaar geleden

Het is alsof Aline in je hoofd, in je hart of in je huid kruipt. Zij weet perfect te verwoorden wat je denkt en wil vertellen.
Ik had het genoegen om zelf al verschillende teksten van haar te mogen krijgen.
Ze schrijft niet zomaar teksten maar tovert met woorden als geen ander.