LettersbyAline houdt ervan om te brainstormen, van elkaar te leren en het liefst, samen te creëren.
Ik ben steeds op zoek naar dragers voor mijn teksten en werk ontzettend graag met gelijkgestemde zielen aan een project.
Ben of ken jij zelf een creatieve geest? Laat me iets weten en misschien bedenken we samen een leuk concept!

Gaandeweg vond ik al enkele creatieve partners met wie het zakelijk en persoonlijk klikt.
Ik vind met wie ik samenwerk geen geheim. Mijn teksten zijn een aanvulling op hun creaties en omgekeerd.
Ik stel hen hier dus graag aan u voor.

Voor de tekstgeschenken die ik combineer met droogbloemen werk ik met veel plezier samen met de enthousiaste Vanessa van Flowered_by_vanessa. De liefde waarmee Vanessa haar creaties maakt, spat als het ware van haar boeketten. 

Tijdens een opendeurweekend kwam ik bij Sofie van Kerafiek terecht. Wat Sofie kan toveren (want ja dat is het voor mij) uit klei, daar doe ik mijn hoedje voor af. Voor mij maakte ze prachtige theelichthouders uit papierporselein en samen werkten we ook een fijne attentie voor Moederdag uit.

Zoek je unieke baby- of kinderkleding? Bij Naajateljee Loekebizjoeke ben je aan het juiste adres! Sarah komt met de origineelste stofjes uit de hoek en bedenkt de schattigste setjes. Samen bieden we een leuk babypakket aan. 

Voor mijn teksten op hout werk ik samen met twee fantastisch creatieve partners, stuk voor stuk krakken in hun vak.
Leen en Dirk van Little One Studios zijn steeds bereid om mee te denken en te ontwerpen. Zoveel respect voor hun engagement en talent.
Britt van Kolibrie Creaties is nog zo'n creatief brein. Ook zij tovert de mooiste ontwerpen en is een fijne brainstorm-partner.

Als een klant vraagt naar een speciale drager voor mijn teksten, zoals een fles drank of een ballon of als een geschenk compleet gemaakt mag worden met iets lekkers, werk ik graag samen met de twee beste geschenkwinkels uit de regio, met elk hun eigen specialiteiten. Zowel bij Lieve van Bondoline als bij Heidi en Tessa van 't Kadooke vind je alleen maar kwaliteit.

Graag maak ik van dit plekje ook gebruik om mijn familie en vrienden te bedanken voor hun onuitputtelijke steun, voor de ideetjes die ze mee bedenken, voor hun eerlijke, kritische feedback en tot slot, voor hun geloof in mijn droom.